Saturday, September 8, 2012

Disrupt SF 2012

På mandag starter konferansen Disrupt SF 2012.  Det vil si det starter i dag med Hackaton. Av programmet virker det som "alle" er der: Mark Zucherberg, Melissa Mayer, Sebastian Thrun, Salman Kahn er bare noen navn på programmet.  Det er mange spennende temaer som jeg gleder meg til å høre.  Å delta på konferanse er tydelig et konsept i utvikling. Som deltaker har jeg fått tilsend lenke til en veldig hendig app med masse nyttig informasjon.  Appen kan jeg knytte opp mot Twitter, LinkedIn og Facebook. Jeg har knyttet opp mot de to første, sistnevnte venter jeg litt med. Det blir interessant å se hvordan den vil fungere, spesielt siden det er fryktelig dyrt for meg fra Norge å gå på nett med min telefon i USA.  Derfor må jeg basere meg på at konferansen har oppegående trådløst nett. Noe jeg regner med. Uansett gleder jeg meg til konferansestart.

4 comments:

goestga said...

Hei June,

Høres ut som en spennende konferanse du skal på? Kan du ikke gripe tak Sal Kahn og få han med på en 10 min Skype på www.disruptiveeducation2012.com i november?

Vi sees snart!

Gunnar

June Breivik said...

Takk, Gunnar. Jo, vi får se hva jeg får til. Mange spennende mennesker på den konferansen :) Vi ses.

Klaus Damlien said...

Hei June,

Du er hjertelig velkommen til vår demo på Start Up Alley i morgen - tirsdag. Da viser vi vår nye app Oogababy. Dette er et nettbasert verktøy som gjør det enkelt å ta vare på minnene og følge barnets vekst og utvikling.

Hilsen Klaus

June Breivik said...

Takk, Klaus :) Det vil jeg gjerne. Ser etter dere i pausen.