Tuesday, November 18, 2008

Dei gode døma 2009

Sitter og jobber med programmet for konferansen Dei gode døma 2009, og lurer på hvorfor er jeg så dum å gang på gang ta på meg slike store prosjekter? Hver gang jeg tenker at nå har jeg programmet i boks, skjer det noe som gjør at jeg må endre det. Ville hatt det ut i god tid, skolene trenger jo tid. Vi har hvertfall fått oss nettside, noe vi ikke hadde i fjor. Det ligger ikke noe der enda, men det kommer.
Litt skummelt er det jo og, for tilbakemeldingene i år var så bra, og vil jo være like bra eller (helst) bedre til neste år.
Gjør en del endringer fra i år, men håper det blir bra.

4 comments:

Anonymous said...

Å, eg gler meg! Kunne ikkje vera med i fjor, for eg hadde vore så mykje vekke frå dei søte små, men til våren skal eg! Er viktig å sjå folk også, i RL!

Anonymous said...

Gleder meg jeg også - håper jeg får anledning til å delta. Var litt ukonsentrert i fjor før jeg holdt eget innlegg, syntes det var litt "skummelt". Men alt i alt var det en veldig god ide. Man trenger ikke å gjøre det så fancy heller, det viktige her er å skape forum for lærere i vgs for å møtes og dele erfaringer. Og vise eksempler på hvordan digitale verktøy kan flettes sammen med en god pedagogisk undervisning. Ser at det er en dreining nå litt bort fra utstyrs-tekniske ting til det pedagogiske, og da er vi endelig på rett vei!

Guttorm Hveem said...

Ein liten tanke: Det hadde då vore umåteleg interesant å laga dette programmet i wikiformat...
Post url når programmet vert lagt ut.

June said...

Har ikke tenkt på den, wikiformat, må bli neste gang :-) Tenker å legge ut url nå der er noe å se på, håper!! i neste uke.