Friday, November 7, 2008

Blogosfæren

Som fersk blogger oppdager jeg at det å uttrykke seg for verden gjennom en blog er spennende, litt skremmende og kanskje litt forpliktende. Spennende fordi en lurer jo på om noen vil ta seg bryet med å lese det en skriver, dumt hvis ingen er interessert. Skummelt fordi det er utleverende. Forpliktende fordi en bør jo helst følge opp en blog.

Hvem er det så som blogger og hvordan ser en verden av blogger ut. Technorati har siden 2004 analysert trender og temaer innen blogging. Rapporten for 2008 kan du finne her. Interessant lesning for en (fersk) blogger.

2 comments:

Guttorm Hveem said...

Heldigvis er mange av dei bloggande pedagogane flinke til å kommentera. Har du kikka på denne lista?. Her finn du mange av dei norske ped-bloggarane. Dersom du er flink å kommentera hos andre dukkar det opp fleire kommentarar på din blogg etter kvart.

June said...

Takk for link til en spennende liste. Kjente ikke til den. Skal og bli flinkere å kommentere på andres blogger. På ITU var der et foredrag som sa at de fleste ikke bidro på webben, bare så på det andre la ut. Nå er jeg i ferd med å bli en bidragsyter på webben, en overgang.