Monday, June 25, 2012

Connected Educator Month

Da er årets utgave av ISTE godt i gang.  I år samler konferansen mer enn 20 000 deltakere fra 62 nasjoner, et virkelig globalt arrangement. USAs Secretary of Education, Arne Duncan, ga en hilsen til deltakerne og fortalte samtidig om en initiativ fra det amerikanske Utdanningsdepartementet som de kalte Connected Educator Month. Målet er at alle lærere skal bruke nettet for å kommunisere og utvikle kunnskap og kompetanse. Initiativet viser et tydelig grep, interesse og engasjement for de muligheter og utfordringer som ligger i et utdanningslandskap i endring. Lurer på om vi får tilsvarende grep fra vårt hjemlige Kunnskapsdepartement?

Du kan lese mer om prosjektet her.

2 comments:

goestga said...

Kult June. Nei her hjemme prøver vår utd minister å kvele det meste av privat innovasjon innenfor skolesystemet, se http://www.vg.no/nyheter/innenriks/elevavisen/artikkel.php?artid=10066091.

Hvordan var Sir Ken på lørdag?

June Breivik said...

Takk :) Sir Ken var festlig som vanlig, og hadde mange gode poenger og utfordringer. Satser på å finne tid til et blogginnlegg om den paneldiskusjonen.

Ja, å høre den amerikanske utdanningsministeren var noe helt annet enn vår hjemlige retorikk. Spennende prosjekt de har satt i gang.